Search
Close this search box.

Vizita e Ministrit të Shtetit për Sipërmarrjen Z.Eduard Shalsi

Detajet

Në datën 19 Janar 2021, ora 11.00 

Në Kolegjin Universitar të Biznesit u zhvillua një takim me Ministrin e Shtetit për Sipërmarrjen Z. Eduard Shalsi për tu njohur me Veprimtarinë Akademike/Performancën e KUB-it gjatë aktivitetit të tij, problematikat aktuale të situatës covid dhe Projektet për të ardhmen.  

Vizita e tij konsistoi edhe në ambjentet, sallat, laboratorët, pajisjet dhe infrastrukturën e mësimdhënies online.
[ngg src=”galleries” ids=”10″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.