EN/AL

Mbrojtja e praktikës profesionale (MSc, FD)

Detajet

Momente nga mbrojtja e praktikës profesionale nga studentët e vitit II Master në Fakultetin e Drejtësisë.

 

DSC_0379DSC_0394

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.