Search
Close this search box.

Vazhdon procesi i mësimdhënies online

Detajet

Vazhdon me intesitet të lartë procesi i mësimdhënies online në KUB 💻
Gjithçka në shërbim të studentëve për të mos humbur asnjë orë të vetme leksioni.
🔊
Bëhuni pjesë klasave tuaja virtuale për të ndjekur leksionet tuaja të ardhshme📚🌐

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.