Search
Close this search box.

Vazhdon mbrojtja e praktikës profesionale në programet e Ciklit Master

Detajet

Vazhdon mbrojtja e praktikës profesionale në programet e Ciklit Master në Fakultetin e Ekonomisë dhe Fakultetin e Drejtësisë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.