Search
Close this search box.

Vazhdojnë vizitat e maturantëve në mjediset e KUB…

Detajet

Vazhdojnë vizitat e maturantëve në mjediset e KUB…
Ditën e sotme KUB pati kënaqësinë të mirëpresë maturantë të Gjimnazit “Besnik Sykja”, Tiranë.
📣
Pas njohjes me ambjentet, gjimnazistët u njohën nga Prof. Fida me mundësitë, facilitetet, risitë dhe ofertën akademike që KUB ofron për vitin akademik 2019-2020
📣
Duke falënderuar maturantët dhe stafin e Gjim. “Besnik Sykja” për vizitën, KUB mirëpret çdo bashkëpunim të mundshëm me shkollat e tjera, me qëllim informimin dhe këshillimin e maturantëve.
📣
#kub #kolegjiuniversitaribiznesit #fe #fd #gjimnazibesniksykja #matura2019#maturantët #këshillimkarriere #studimetelarta #universitet #followus @ Kolegji Universitar i Biznesit

 

61113634_2405415446369576_7008058949601591296_n61172578_2405415509702903_1729012739398959104_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.