Search
Close this search box.

Vazhdojnë regjistrimet në KUB!

Detajet

Një tjetër futbollist profesionist i bashkohet skuadrës së futbollit të KUB-it. Altin Kananaj futbollist i ekipit të Apolonisë U19 zgjodhi të vazhdoj studimet në programin Financë Kontabilitetit.
 
Prindëri i tij, Auditues Ligjor në qarkun e Fierit është i bindur dhe i vendosur se KUB është vendi duhur për të marrë profesionin e së ardhmes.
 
Ndërkohë, studenti Emiljano Dumani vazhdon rrugën e dijes në KUB. I diplomuar në programin Bachelor Administrim Biznesi, sot Emiljano sfidoi veten dhe zgjodhi programin Kontabilitet Financë për të ndjekur studimet Master.
 
Duke falenderuar çdo studentë dhe prindër për besimin që kanë ndaj KUB, ju urojmë suksese në rrugën e dijes!
 
#kolegjiuniversitaribiznesit
 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.