Search
Close this search box.

Vazhdojnë praktikat profesionale të studentëve të ciklit Bachelor & Master

Detajet

Vazhdojnë praktikat profesionale të studentëve të ciklit Bachelor & Master në institucione dhe kompani të ndryshme, me të cilat Kolegji Universitar i Biznesit bashkëpunon prej vitesh.
 
#studentëtnëpraktikë #kub #kolegjiuniversitaribiznesit
IMG_4223IMG-20190512-WA0000
unnamed (2)60190665_897455460603206_6018624314260062208_n
 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.