Search
Close this search box.

Vazhdojnë mbrojtjet e praktikave profesionale në KUB

Detajet

Vazhdojnë mbrojtjet e praktikave profesionale për vitet e III Bachelor dhe vitet e II Master në KUB.

 

DSC_0262DSC_0337

DSC_0442DSC_0440

DSC_0107DSC_0071

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.