Search
Close this search box.

Universiada 2016

Detajet

Dy skuadrat përfaqësuese të Akademisë Profesionale të Biznesit ishin sot pjesë e
aktivitetit
“Universiada 2016”, aktivitet i 15078712_1847799888797804_6854214169134919550_norganizuar nga Universiteti i Mjekësisë, Ministria e Arsimit dhe Sportit si dhe Bashkia Tiranë. Në këtë aktivitet morën pjesë mbi 25 universitete nga Shqipëria, Mali i Zi, Kosova si dhe Maqedonia.
APB dëshiron të falenderoj përfaqësuesen e minifutbollit (meshkuj) duke filluar nga G. Dervishi, B. Zalla, R. Memaj, B. Gockaj, P. Gjomarkaj, M. Karruka, A.Troka, A. Taga, E. Lalaj, M. Myftaraj, A. Krasniqi si dhe përfaqësuesen e volejbollit (femra) duke filluar nga A. Murataj, E. Zeneli, M. Boja, A. Spahiu, K. Fetishi, B. Marku si dhe S. Perlicaj, etj., për përkushtimin, lojën dhe vlerat e qytetarisë së treguar.
Gjithashtu, falenderime dhe mirënjohje për profesorët tanë të nderuar E.Fita dhe R. Dibra të cilët ishin pjesë e pankinës, për të orientuar dhe mbështetur dy përfaqësueset tona.

Suksese në sfidat e tjera që na presin!

15027771_1847800325464427_3277224835014009664_n15055599_1847799882131138_8679258977043681215_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.