Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Udhëtimi Studentor në Kolashin, Mali Zi

Detajet

Momente nga udhëtimi në Kolashin, Mali i Zi🏂🗻

 

26993678_2075445686033222_4885849335138479471_n27073211_2075445819366542_5171092806735640338_n

27459146_2075445719366552_9218268038705577248_n27073297_2075445969366527_5522433479430555323_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.