Search
Close this search box.

Udhëtim në natyrë

Detajet

Dje studentët tanë si dhe studentë nga universitete të tjera të pasionuar pas natyrës ju bashkuan img_2239nismës së Qeverisë Studentore, e cila në bashkëpunim me “Eksploro Trevat Shqiptare” mundësuan një udhëtim (ngjitje) në Majën e Tujanit, Dajt. Në këtë udhëtim morën pjesë mbi 50 studentë, të cilët falë vullnetit dhe këmbënguljes tyre arritën të ngjiteshin deri në lartësinë 1534 metra.
Ne do donim të falënderonim të gjithë pjesëmarrësit si dhe në veçanti #EksploroTrevatShqiptare, për profesionalizmin dhe atmosferën pozitive që na përcollën përgjatë ditës së djeshme.

 

img_2266    img_2243

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.