Search
Close this search box.

U arrit marreveshja kuader e bashkepunimit me DPSHTRR per te realizuar praktikat mesimore e studneteve te studdimeve te larta profesionale

Detajet

Leksion i hapur me Drejtorin e përgjithshëm Blendi Gonxhe në mjediset dhe me studentë, pedagogë të Kolegjit Universitar të Biznesit.

📌 Ndërkohë ✔️ Nënshkruam po sot dhe Marrëveshjen e Bashkëpunimit midis DPSHTRR 🤝 KUB, që do të mundësojë zhvillimin e programeve dhe praktikave profesionale për studentët për t’i orientuar drejt tregut të punës, shkëmbimin e eksperiencave dhe trajnimeve mësimore, si edhe bashkëpunime konkrete brenda e jashtë vendit në projekte reciproke! 🙏

#DPSHTRR#MIE#MeStudentët#KolegjiUniversitarIBiznesit#KUB#ProjekteDhePraktikaProfesionale#Automotorizimi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.