EN/AL

Trajnimi “Improve Your Leadership Skills”

Detajet

Ditën e hënë dt. 03.04.2017 Akademia e Biznesit pati kënaqësinë të mirëpriste në mjediset e
saj mbi 20 maturantë nga qyteti i Beratit, të cilët u bënë pjesë e trajnimit “Improve Your Leadership Skills”.
dsc_0185Ky trajnim u realizua falë bashkëpunimit të APB-së me organizatorët Student Economic Forum dhe Youth Innovation Center. Trajnimet në formatin non formal education tashmë prej kohësh kanë një rëndësi të veçantë nga ana jonë pasi janë trajnime të cilat nxisin diskutime, përfshirje, punë në grup dhe shkëmbim eksperiencash midis të rinjve.
Duke falënderuar të gjithë pjesëmarrësit si dhe organizatorët për këtë trajnim kaq interesant, ftojmë çdo student, forum apo organizatë për çfarëdo lloj bashkëpunimi të mundshëm në vazhdim.

APB, your partner to success!

dsc_0246dsc_0216

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.