EN/AL

Trajnimi “How To Brand Yourself”

Detajet

Momente nga trajnimi “How To  Brand Yourself” i cili u mbajt ditën e diel, datë 19.11.2017 në mjediset e APB-së. Gjatë trajnimit morën pjesë mbi 40 studentë të Akademisë si dhe nga IAL të tjera publike dhe private, të cilët u njohën me teknikat e promovimit të vetes në shoqëri, universitet dhe punë.
Ky trajnim u mundësua fal bashkëpunimit me Youth Innovation Center!

Suksese të gjithë pjesëmarrësve!

23659704_2040662496178208_574017397479938243_n23754758_2040662362844888_275326451121542369_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.