EN/AL

TRAJNIMET STANDARTET KOMBËTARE DHE NDËRKOMBËTARE TË KONTABILITETIT (SKK, SNK)

Detajet

👨‍💻Stratuan sot trajnimet e STANDARDEVE KOMBËTARE DHE NDËRKOMBËTARE TË KONTABILITETIT që Kolegji hUniversitar i Biznesit (KUB) në mbështetje të Institutit për Studime dhe Aplikime në Biznes (ISAB) organizojnë për të gjithë specialistët dhe profesionistët e fushës së kontabilitetit, auditimit, bankave etj.

✔️Ky trajnim është i vlefshëm për të gjithë kandidatët potencialë që duan të hyjnë në provimin e shtetit për të fituar titullin “Kontabël i Miratuar” apo “Auditues Ligjor”.

• Dita e parë e trajnimit u hap nga presidenti i KUB Prof. Asoc. Dr. Ylber Bezo dhe në ditët në vijim do të ketë edhe trajnerë të tjerë për të prezantuar temat e planifikuara në axhendë.

🗓 Trajnimi zgjat deri në datën 10 Korrik 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.