Search
Close this search box.

Trajnim Virtual “RRUGA DREJT SUKSESIT” nga Vasil NAÇI

Detajet

Nga data 19 deri më datë 21 Nëntor 2021, pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit, do të mbahet event/trajnimi virtual “Rruga Drejt Suksesit”,  nga Vasil Naçi, tashmë për të pestin vit radhazi.

✔Ftohen studentët dhe Stafi Akademik i KUB, të cilët do të kenë dëshirë për ta ndjekur këtë trajnim mjaft interesant virtual.

Oraret e eventit për 3 ditët janë si më poshtë:
• Dt. 19.11.2021 ora 13.00-19.00
• Dt. 20.11.2021 ora 09.00-19.00
• Dt. 21.11.2021 ora 09.00-14.00

Për më tepër informacion mund të vizitoni linkun e mëposhtëm:
www.rrugadrejtsuksesit.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.