Search
Close this search box.

Time to travel “Budva-Kotor”

Detajet

😍 Koha për relax!

📚 Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e ciklit Bachelor, Master dhe studentët e Studimeve të Larta Profesionale që janë të interesuar për të marrë pjesë në udhëtimin 🚌 që Këshilli Studentor KUB ka organizuar.

🏝Udhëtimi do të zhvillohet në vendet turistike Budva-Kotorr, Mal të Zi në datat 🗓7-8 Maj 2022.

ℹ️Për të marrë më shumë informacion rreth këtij udhëtimi ju lutemi të kontaktoni në numrin:
📞 +86 132 4277 0724

✅ Kolegji Universitar i Biznesit është gjithmonë në mbështetje të ideve dhe propozimeve të studentëve❗️

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.