EN/AL

Takimi me DIMAK Albania

Detajet

Në datë 24 janar 2017 pranë mjediseve tona u zhvillua takimi informues me DIMAK Albania në lidhje me mundësitë e punësimit sezonal për studentët tanë në Gjermani. Gjatë këtij takimi img_3287img_3309përfaqësuesja e DIMAK Albania, Znj. Anisa Xhafa i njohu studentët me mundësitë e punësimit, kushtet e punës, kriteret e pranimit, mënyrat e aplikimit si dhe njohuritë që duhet të kenë studentët për të qenë të suksesshëm gjatë aplikimit dhe pranimit të tyre. Ky takim pati një vëmendje dhe një rëndësi të veçantë, pasi ju ofron studentëve mundësi dhe eksperienca shumë të mira, të cilat i para përgatisin studentët të jenë më të favorizuar në tregun e punës vendase.
APB falënderon DIMAK Albania si dhe gjithë studentët e pranishëm të cilët ndoqën me vëmendje këtë takim!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.