Search
Close this search box.

Takim virtual informues, ERASMUS +

Detajet

Ditën e hënë, në datë 19 Prill, Ora 13.00,

Në KUB zhvillohet takim virtual informues për studentët, në kuadër të thirrjes së programeve të ERASMUS +

Flasim për bursat e studimit të programit ERASMUS+ dhe bashkëbisedojmë rreth kritereve për aplikim.

Fokusi do të jetë në thirrjen e fundit nga LUMSA, Itali.

Të ftuara do të jenë dy studentet tona, Megan Giçi dhe Aleksia Daja.

Të dyja fituese të ERASMUS+ dhe aktualisht studente për një semestër në Kodolányi János University në Hungari.

Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e cikleve Bachelor dhe Master të marrin pjesë në takim.

Për tu bërë pjesë e takimit online, klikoni këtu.

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.