EN/AL

TAKIM ME PRESIDENTIN E KUB

Detajet

TAKIM ME PRESIDENTIN E KUB

Ditën e sotme u zhvillua një takimi midis Qeverisë Studentore dhe Presidetit të KUB, Prof. As. Dr. Ylber Bezo.
Ky takim u zhvillua në kuadër të një bashkëpunimi të ngushtë midis Qeverisë Studentore dhe Institucionit për aktivitetet dhe problematikat e ndryshme.
Në këtë takim u diskutua dhe rreth axhendës së aktiviteteve, të cilat synohen të realizohen në afatshkurter dhe afatmesem sipas standardit më të larte te mundshem qe institucioni kerkon.
Përfaqësuesit e Qeverisë Studentore u njohën me mbështetjen e pakushtëzuar të institucionit për nismat e ndërmarra nga ana e tyre.

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.