Search
Close this search box.

Takim me Bashkimin e Prodhuesve Shqiptarë

Detajet

Ditën e sotme, Kolegji Universitar i Biznesit mirëpriti Sekretarin e Përgjithshëm të Bashkimit të Prodhuesve Shqiptarë, Z. Arben Shkodra
 
Presidenti i KUB, Prof.As.Dr. Ylber Bezo dhe akademikë të tjerë të shquar në fushën ekonomike, juridike dhe profesionale, pritën Z. Shkodra, në një takim, përgjate së cilit u shpreh dëshira e përbashkët për nënshkrimin e një marrëveshje bashkëpunimi.
 
Marrëveshja synon krijimin e një platforme dialogu dhe bashkëpunimi mes KUB dhe Prodhuesve Shqiptarë me qëllim nxitjen e inovacionit dhe punësimin në Shqipëri e cila përfshin:
1. Praktikat e studentëve
2. Panairet e punësimit dhe trajnimi i Stafeve
3. Përmirësimi i Kurrikulave dhe i programeve sipas kërkesave të tregut të punës
4. Partnerë në Projekte e Studime
5. Nxitje e Inovacionit dhe digjtalizimi
 
[ngg src=”galleries” ids=”16″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.