Ta Pastrojmë Shqipërinë

Detajet

Koha e keqe dhe me reshje shiu nuk i ndali edhe sot studentët tanë që të bëheshin pjesë e aksionit kombëtar “Ta Pastrojmë Shqipërinë”. Për të tretin vit radhazi, studentët e APB-së ishin pjesë e kësaj nisme, duke kontribuar në pastrimin dhe përmirësimin e mjedisit ku ne jetojmë.

IMG_6478IMG_6559

Le të shërbejë kjo nismë, përveç pastrimit të ambientit, edhe si një mesazh sensibilizues dhe ndërgjegjësues për komunitetin përreth dhe shoqërinë shqiptare.

Akademia Profesionale e Biznesit shpreh falënderime dhe mirënjohje për kontributin dhe shembullin pozitiv që këta studentë i përcjellin shoqërisë shqiptare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.