Search
Close this search box.

Studentët pjesëmarrës në konferencën e UAMD-së

Detajet

Armila, Enisa dhe Igli përfaqësuan Kolegjin Universitar të Biznesit si bashkëpunetorë në Konferencën e X-të Kombëtare Studentore në UAMD me teme “Sfida për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat për integrimin e saj në BE”. 
Duke falenderuar përfaqësuesit e UAMD-së për ftesën, shprehim mbështetjen e plotë për bashkëpunime të tjera në vijim me qëllimin tonë të përbashkët; edukimin  e të rinjve shqiptarë.
 Sukese studentëve pjesëmarrës dhe komplimenta për organizimin e shkelqyer!

 

64259718_10216425820211018_6895068607835799552_n64270487_10216425818650979_1395398740910538752_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.