EN/AL

Studentët në praktikë tek Albaelettrica

Detajet

Certifikoni profesionin e së ardhmes në Kolegjin Universitar të Biznesit.📝
“Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike”🛰🎛📡💡 është një ndër profesionet më të kërkuara, i cili ju ofron sukses të garantuar jo vetëm në Shqipëri por dhe jashtë saj.🛠🗜
📣
Momente nga praktika e studentëve tanë në profilin “Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike” pranë partnerit tonë strategjik @aelettrica 🏢
📣
#kub #kolegjistudimevetelartaprofesionale
#tekniksistemeshelektrike #albaelectrica #arsimiprofesional #arsim#profesion #pune #sukses #kslp #tirana #studionekub #lfl #fff #followus @ Albaelettrica

60671565_2402573623320425_3328566462892736512_n60693950_2402573706653750_6021706619014873088_n60872999_2402573593320428_7200179571260391424_n61183963_2402573556653765_7453515618759737344_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.