Search
Close this search box.

Studentët në praktikë në Autoservise

Detajet

Kaq shumë makina 🚖🚘 dhe kaq pak mekanikë🛠🗜
📣
Mundësi më shumë për të rinjtë për t’i dhënë profesionin e duhur dhe për r’i orientuar drejt tregut të punës.
📣
Bëhuni pjesë e programeve tona profesionale për një punësim të garantuar brenda dhe jashtë vendit!
📣
Momente nga praktika e studentëve tanë që studiojnë në profilin “Teknik i Lartë Sistemesh Motorike”.
📣
Kolegji Universitar i Biznesit është një mundësi për të gjjthë ju!
📣
Nuk ju duhet mesataria por dëshira!
#kub #kolegjistudimevetelartaprofesionale #kolegjiuniversitaribiznesit#kslp #teknikilartesistemeshmotorike #profesion #arsimiprofesional#sukses #mekanikë #teknik #punë #sukses #lfl #fff #followus @ Tirana, Albania

61087537_2402579319986522_7318987622322274304_n61139073_2402579433319844_697893698398060544_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.