Search
Close this search box.

Studentët në praktikë!

Detajet

Disa nga studentët e programit “Teknik i Lartë Sistemesh Motorike”🚙🚌 duke kryer praktikën profesionale në partnerin tonë strategjik, “Auto Stafa”.🔩⚙️🔧

Kolegji Universitar i Biznesit, aty ku certifikoni profesionin tuaj! 

 

60690488_2401134323464355_8006366514930253824_n60928896_2401134030131051_4762693396357709824_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.