Studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin “Përballje”

Detajet

Ditën e enjte, datë 18 shkurt 2016, studentët e Fakultetit të Drejtësisë të Akademisë Profesionale të Biznesit morën pjesë në emisionin “Përballje” të televizionit kombëtar TV SCAN. Fokusi i këtij emisioni ishte “Pronësia intelektuale dhe të drejtat e autorit”. Pjesë e emisionit ishin gjithashtu edhe përfaqësues nga Ministria e Kulturës, shtëpi botuese, media, OJF dhe shoqëria civile, të cilët shprehën qëndrimet e tyre në lidhje me këtë temë.  Studentët tanë të drejtësisë u bënë pjesë aktive e debatit nëpërmjet pyetjeve dhe komenteve me të ftuarit gjatë emisionit.

12003227_1724976257746835_2623800663101166004_n12743834_1724976311080163_4343437569580007727_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.