Search
Close this search box.

Starton trajnimi i radhës për Vitin e Ri 2024 për “Ndërmjetësit e Pasurive të Paluajtshme” në Kolegjin Universitar të Biznesit

Detajet

Viti i Ri 2024 starton në Kolegjin Universitar të Biznesit me grupin e radhës të trajnimit të detyrueshëm për “Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme” të agjentëve dhe konsulentëve imobiliar me përfaqësues nga të gjithë kompanitë/agjensitë imobiliare që operojnë në vendin tonë.

✔️ Ndërkohë vijojnë regjistrimet për këtë program trajnimi dhe në ditët në vijim për të qenë pjesë e grupeve të tjera.

▶️ Në përfundim të trajnimit të detyrueshëm të gjithë agjentët që përfundojnë me sukses do të pajisen me licencë si Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme nga Ministria e Drejtësisë❕

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.