Search
Close this search box.

Sezoni i provimeve të dimrit për vitin akademik 2023-2024

Detajet

📝Startoi në KUB sezoni i provimeve Vjeshtë Dimër 2023-2024 për ciklin e studimeve Bachelor dhe Studime të Larta Profesionale.

 ☺️Suksese të gjithë studentëve të KUB për këtë sezon

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.