Search
Close this search box.

Sërish kampiona! Ne flasim me trofe!

Detajet

💥Sërish JEMI NE KAMPIONËT!!!💥🥇🏆💪💪

Në Turneun midis 20 Universiteteve të Tiranës❕
Një Bravo e madhe shkon për studentët/lojtarë të Kolegji Universitar i Biznesit që korrën një tjetër sukses të super merituar dhe një falenderim nga zemra dhe se jemi krenar për ta❕

Suksese në vijim dhe sfida të reja në kompeticione ndërkombëtare na presin❕ 😊💪

#gokubkampione

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.