EN/AL

Seminar me Z. Antonio Pecorella

Detajet

Në kuadër të bashkëpunimit me Italian Network, ditën e sotme në mjediset e KUB u mbajt një leksion i hapur për studentët e ciklit Master nga Z. Antonio Pecorella, HR Recruiter Manager pranë Italian Network.

 Fokusi i këtij seminari ishte përgatitja e studentëve për tregun e punës ndërkombëtar, cilësitë që duhet të kenë, përgatitja për intervistën e punës, haritimi i një CV dhe letër motivimi të suksesshme, etj.

Duke falenderuar Z. Pecorella për kohën dhe leksionin, ju informojmë se trajnimi i radhës do të jetë ditën e shtunë, dt. 15.06.2019

 

DSC_0118DSC_0124

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.