Seminar me përfaqësuesit e SME Albania

Detajet

Një tjetër mundësi informimi dhe këshillimi për studentët tanë sipërmarrës të së nesërmes…
Ditën e djeshme studentët tanë të masterit patën mundësinë të njihen me nismën më të re krijuar së fundmi SME Albania, e cila ka për qëllim informimin, kualifikimin, nxitjen dhe mbështetjen e sipërmarrësve të rinj në Shqipëri.

dsc_0167dsc_0174

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.