EN/AL

Seminar i Hapur për informimin rreth Programait Erasmus +

Detajet

 

Kolegji Universitar i Biznesit për të informuar studentët dhe për ti mbështetur ata në pjesëmarrjen e tyre në këtë eksperiencë unike, ditën e nesërme, datë 09.11.2021 organizon leksionin e hapur me në fokus njohjen e Programit Erasmus + dhe befetitet që mund të përfitoni prej tij.

Ftojmë studentët e viteve të dyta dhe të treta, të Fakultetit të Ekonomis dhe Fakultetit të Drejtësis për të na u bashkuar nesër në orën 12:00, Salla 100, Godina A.

Mos mungoni por bëhuni pjesë për veten tuaj dhe rritjen tuaj intelektuale në vijëmësi!

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.