Search
Close this search box.

Ristartojnë Finalet e Kampionateve Sportive Kombëtare Universitare për vitin 2024

Detajet

☺️ U zhvillua ceremonia e hapjes së “Finaleve të Kampionateve Sportive Kombëtare Universitare për vitin 2024” pranë ambienteve të Fafa Resort, Durrës.

☑️ Në ceremoninë e hapjes të këtyre kampionateve u hodh shorti, ku u përcaktua skuadra kundërshtare e KUB në kategorinë Minifutboll për meshkuj, Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës.📍

🥰Kolegji Universitar i Biznesit mbështet studentët pjesëmarrës në këtë kompeticion për një tjetër 🏆

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.