Search
Close this search box.

Projekti Riskman në takimin e radhës në Selanik, Greqi

Detajet

✔️ We were honored to be part of this wonderful journey and proud for the obtained results!

👍 So many things we accomplished during the Balkan Tour which was finalized in Thessaloniki, Greece 🇬🇷

📍Now looking forward to have the final closing meeting in Mugla, Turkey 🇹🇷

✅ Kolegji Universitar i Biznesit is your choice to build an amazing future🤝

#riskman#erasmus#projects#result#sucess#ucb#albania

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.