PYETËSOR PËR VLERËSIMIN E PROCESIT MËSIMOR ONLINE “Google Classroom-Meet”

Detajet

Të nderuar studentë!
Në kuadër të përmirësimit të cilësisë, ju ftojmë të plotësoni pyetësorin online, i cili ju është dërguar me email në adresat e tuaja të KUB.
Ju ftojmë të shprehni opinionet tuaja të sinqerta. Përgjigjjet tuaja do të ndihmojnë për të përmirësuar nivelin e procesit mësimor online.
Pyetësori është anonim. Lexoni me vëmendje çdo pyetje dhe jepni vlerësimin tuaj duke vendosur vlerësimin përkatës dhe që i korrespondojnë modulit dhe emrit të pedagogut sipas programit mësimor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.