EN/AL

Promovimi i librit nga ish studentja e KUB Flogerta Krypi

Detajet

✅ Në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit kthehet aktivistja, shkrimtarja dhe ish studentja e KUB Flogerta Krypi për të promovuar librin e saj 📙 të rradhës “28 rrahje të përkryer matematikore”

🗣 Ajo prezantoi përmes diskutimit të saj me studentët dhe pedagogë të KUB eksperiancat më të mira të post edukimit, si dhe dhuntinë e të shkruarit duke realizuar disa libra të saj ndër vite.

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.