Search
Close this search box.

Promovimi i librit “HISTORI E SHKURTËR E DIPLOMACISË”

Detajet

Momente nga promovimi i librit “HISTORI E SHKURTËR E DIPLOMACISË” me autor Profesorin tonë të nderuar, Jaup Zenuni.
Ky takim u shoqërua me emocione dhe fjalë të vyera nga të ftuarit e nderit dhe të pranishmit e tjerë.
Kolegji Universitar i Biznesit përfiton nga rasti për të falenderuar Dr.Jaup Zenuni për kontributin dhe vlerat e çmuara që na ofron çdo ditë…

#promovimlibri #kub

  59022754_2389862571258197_7571598456003756032_n59022786_2389863307924790_4529893073559224320_n59064561_2389863084591479_7470220666424262656_n59485525_2389862667924854_6817813420469911552_n
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.