Search
Close this search box.

Projekti Riskman në takimin e radhës në Kotor, Mali i Zi

Detajet

✅ Kolegji Universitar i Biznesit si një partner i rëndësishëm në mbështetje të vazhdueshme të
nismave dhe projekteve lokale, rajonale dhe evropiane, është universitet partner i Konsorciumit të
Projektit Erasmus+ “RiskMan – Forcimi i Kapaciteteve Arsimore për Menaxhimin e Riskut të Specieve Ujore jo-vendase në Ballkanin Perëndimor (Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë dhe Mal
të Zi)”, i financuar nga Programi Erasmus+ i
Komisionit Evropian dhe i koordinuar nga Universiteti Muğla Sıtkı Koçman (MSKU, Turqi),
përgjatë turneut Ballkanik të RiskMan, takimi i radhës ishte në 📍 Kotor, Mali i Zi ku universiteti pritës është Universiteti i Malit të Zi, Instituti i Biologjisë Detare dhe Fakulteti i Shkencave të
Natyrës.

✅ Lidhe të ardhmen me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT❕

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧[email protected]
🌐www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kubstudents
#ejanëkub

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.