EN/AL

Projektet ERASMUS midis “Kolegjit Universitar të Biznesit” dhe “Universitetit të Ohrit”

Detajet

Marrëveshja e bashkëpunimit e realizuar më datë 29 Shtator 2020, midis Kolegjit Universitar të Biznesit dhe Universitetit të Ohrit në kuadër të shkëmbimit të projekteve ERASMUS midis institucioneve tona dhe projekteve të tjera të përbashkëta në fushën e Teknologjisë së Informacionit.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.