EN/AL

Programi ERASMUS + në Kolegjin Universitar të Biznesit

Detajet

Kolegji Universitar i Biznesit dhe Zyra e Kërkimit Shkencor dhe Projekteve në KUB, ju bën me dije se tashmë startoi edhe zhvillimi i mobilitetit të pare të studentëve të KUB-it në kuadër të angazhimit në Programin Erasmus + dhe disponibilitetit të partnerëve tanë eurpianë. 
 
Studentet:
Aleksia Daja – Programi i studimit Bachelor në Informatikë Biznesiviti i III-të 
Megan Gici – Programi i Studimit Bachelor ne Administrim Biznesi, viti i III-të,
 
Të pranuara nga Universiteti Kodolanyi Janos në Budapest, Hungari, kanë mberritur më 25.01.2021 sipas të gjitha udhëzimeve të dhëna nga Koordinatorja e programit të këtij Universiteti. 
 
Punë të mbarë dhe suksese!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.