EN/AL

Praktika profesionale në Copier & Computer Center

Detajet

Jetojmë në një botë të dixhitalizuar, ku kompjuterat💻🖥 po marrin çdo ditë e më tepër një rol të rëndësishëm në jetën dhe punën tonë! 
Ndaj, orientoni profesionin tuaj të së ardhmes drejt kësaj fushe të rëndësishme.🔍🖲
Niveli i aftësive tuaja nuk varet vetëm nga nota mesatare!
📣
Në Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale në KUB ju merrni një profesion i cili ju sjellë sukses të garantuar në tregun e punës.📚🔝
🔍
#kub #kolegjistudimevetelartaprofesionale
#kolegjiuniversitaribiznesit #studimeprofesionale#tekniksistemeshkompjuterike #computer #lfl #fff #computerscience#kompjuter #studionnekub #tirana #arsimiprofesional #followus

61139629_2402561019988352_7854976704521961472_n61235530_2402561453321642_3002474549867446272_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.