Search
Close this search box.

Perfunduan ne KUB leksionet dhe testimi per grupin e dyte per programin “Ndermjetes te Pasurive te Paluajtshme”

Detajet

✅ Përfunduan me sukses leksionet dhe testimi i programit të detyrueshëm të trajnimit për Ndërrmjetës të Pasurive të Paluajtshme për grupin e dytë në KUB.
📞 Për tu bërë pjesë e grupit të tretë telefononi në +355 69 88 999 999

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.