Search
Close this search box.

Përfundon Konferenca e III-të Shkencore Ndërkombëtare

Detajet

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Përfundon me sukses Konferenca e III-të Shkencore Ndërkombëtare e organizuar nga Instituti Europian për Menaxhim, Drejtësi dhe Diplomaci në partneritet me Kolegjin Universitar të Biznesit.
 
KUB kontribuoi me artikuj në fushën e Ekonomisë, Drejtësisë dhe Psikologjisë për të ndarë eksperiencën në lidhje me Menaxhimin e Sfidave gjatë pandemisë, të Drejtave Njerëzore dhe Përgjegjësive Profesionale.
[ngg src=”galleries” ids=”13″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.