EN/AL

“Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri”

Detajet

Momente nga dita e dytë e trajnimit në kuadër të projektit “Përfshirja e shoqërisë civile për një sistem drejtësie funksional dhe të barabartë për të gjithë në Shqipëri”, mbajtur nga Qendra Europiane.
Fokusi i këtij trajnimi është neni 10 dhe nenin 1 të Protokollit nr. 1 të Konventës Europiane
për të Drejtat e Njeriut.

KUB falënderon Qendrën Europiane të cilët mundësuan këtë trajnim mjaft interesant për studentët tanë si dhe i fton të bëhe pjesë e axhendës së aktiviteteve tona në vijim. @ Kolegji Universitar i Biznesit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.