Përfaqësuesit e KUB në Konferencën Ndërkombëtare Studentore…

Detajet

Vojsava, Suela dhe Rezarta ishin përfaqësuesit e KUB në Konferencën Ndërkombëtare Studentore me temë “Problems, Challeges and Innovations of Economic Growth and Welfare improvement in Albania II” të organizuar nga @nehemiahgatewayuniversity

Faleminderit për ftesën dhe mikpritjen @nehemiahgatewayuniversity

Faleminderit Vojsava, Suela dhe Rezarta për kontributin dhe punimet tuaja!

 

72458203_2507352139509239_4596493636769677312_n72468891_2507351929509260_7283239552955711488_n73157121_2507352189509234_4177757037196738560_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.