EN/AL

Përfaqësues të ASCAL, takim informues rreth Sondazhit Kombëtar të Studentëve 2022

Detajet

✅ Është zhvilluar sot pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit (KUB), takimi informues me përfaqësues të ASCAL, stafit akademik, qeverinë studentore dhe studentëve të të gjithë fakulteteve, rreth zhvillimit të sondazhit Kombëtar të Studentëve për vitin 2022.

Studentët u njohë më tepër rreth teknikaliteteve të plotësimit të këtij sondazhi përmes platformës që ASCAL do të vendosë në dispozicion pas datës 25 Prill.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.