Panairi “Work & Study në Tiranë”

Detajet

📌Në Tiranë startuam për t’i thënë çdo maturanti ofertën akademike që Kolegji Universitar i Biznesit (KUB) ofron për ta, bursat e studimit për të gjithë maturantët ekselentë, ata me ndihma ekonomike dhe talentet e spikatura✅
📌Jemi ketu për t’i thënë çdo maturanti që ekziston mundësia për të studiuar një semestër në një nga shtetet perëndimore, partnere me KUB, nëse dëshira dhe ambicja është me ta.
😍Jemi këtu për të gjithë maturantët, për t’i thënë që praktikat profesionale tek ne janë kryesore për tregun e punës dhe në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë punësojmë studentët menjëherë sapo dalin nga dyert e auditorit.
📚Kolegji Universitar i Biznesit është motorri i dijes për cilindo prej jush që kërkon të ardhme të sigurt.
✅Studio në KUB dhe puno kudo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.