EN/AL

Panairi “Work & Study”

Detajet

Në datat 30 Prill deri në 2 Maj në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar u zhvillua Panairin “Work & Study”.

📣 Si çdo vit, ky panair sjell me qindra mundësi punësimi dhe shpalos ofertën akademike të institucioneve arsimore shqiptare.
Dhe këtë herë KUB ishte prezent me stendën e tij, ku dhe pati mundësinë të informojë mbi ofertën akademike të gjithë maturantët prezent në këtë aktivitet.

 

puna-420190430_104622

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.