Panairi “Work & Study”

Detajet

Momente nga Panairi “Work & Study”, i cili po mbahet prej tre ditësh, 28-29-30 Mars 2018 në mjediset e Pallatit të Kongreseve, Tiranë. Këtë vit Kolegji Universitar i Biznesit sjellë një risi për sa i përket studimeve, duke ofruar programe studimi 2-vjeçare, të cilat i japin mundësinë çdo studenti pavarësisht mesatares së tij, të bëhet pjesë e programeve të studimit në Kolegjin Universitar të Biznesit.
KUB dëshiron të falënderoj organizatorët e këtij eventi që tashmë është kthyer në një traditë e cila ndiqet prej vitesh.

Suksese!

29683718_2106853816225742_2010619029402733059_n29694916_2106853809559076_6375344153915634618_n29570591_2106853819559075_3386414458408526917_n29595160_2106853812892409_6603281787992642125_n

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.